Gruppereiser til hele verden med JTB Norway!

JTB Norway har på alle sine kontorer rutinerte spesialister på gruppereiser. Vi arrangerer gruppereiser til hele verden, men har naturligvis særlig ekspertise på Japan.

JTB Norway er ikke blant de største nordiske reisebyråene, men dette ser vi som en fordel for våre kunder. En kontrollert vekst er det som sikrer våre kunder den beste service. JTB Norway er en del av JTB Japan Travel Bureau, et veletablert Japansk reisekonsern med et globalt nettverk som ofte kommer våre kunder tilgode i form av lave fly- og hotellpriser.

FORRETNINGSREISER

Gjennom mange år i bransjen har JTB Norway bygget opp en stabil og solid kundekrets innenfor forretningsreiser. Våre kunder er fortrinnsvis mindre og mellomstore bedrifter, som alle fokuserer på god service og høy kvalitet.

JTB Norway´s mål er å utvikle og fastholde den personlige, dyktige og ansvarsbevisste kundebetjening. Vi legger stor vekt på at det er et godt samarbeid og en god dialog mellom kundenes reisebestillere og våre reisekonsulenter. Dette samarbeidet etableres ved at hver enkelt kunde er tilknyttet en eller to reisekonsulenter og at vårt telefonsystem og kapasitet forhindrer ventetid. Dette er grunnlaget for at kvaliteten er høy, samt at kundenes reiseomkostninger og bestillingstiden minimeres!

FERIEREISER

Japanspesialisten – vi har gjennom årene spesialisert oss på reiser til Japan både for individuelle reisende og grupper. Våre medarbeidere har bred erfaring om Japan og japanske tradisjoner. JTB Norway er eneforhandler i Norden av både Japan Rail Pass og Japan Hotel Pass. Disse passene kan kun kjøpes utenfor Japan og de gir en mulighet for vesentlig lavere reise- og oppholdsomkostninger ved reiser i Japan. I tillegg kommer vår tilknytting til Tumlare Corporation som i stor ustrekning arbeider ut ifra det japanske markedet!

Hos oss betraktes hvert gruppearrangement som et særskilt prosjekt, som planlegges og gjennomføres i tett samarbeide med den enkelte kunde. Kun ved tett samarbeide sikrer man at arrangementet inneholder reisens formål, om det skal være motivasjon for medarbeiderene i den enkelte virksomhet, fortjenestereise eller faglig inspirasjon.