Møter og konferanser

Vi tar oss av alt det praktiske – dere konsentrerer dere om det viktige

Skal du holde et stort møte eller konferanse?

Fortell oss hva du ønsker, så skreddersyr vi et arrangement som passer til dine forventinger og budsjett. Vi er eksperter i å arrangere møter i både inn- og utland, og vi tar oss av alle de praktiske detaljene. Samtidig kan vi sette sammen et spennende program rundt deres møte eller konferanse fylt med aktiviteter, teambuilding, sightseeing og flotte middager.

Møte i annerledes omgivelse

Det kan være gull verdt å forlate kontorets fire vegger og holde møte i nye omgivelser. Kanskje skal dere brainstorme handlingsplaner og har bruk for en langhelg, hvor dere kan isolere dere fra omverden. Kanskje skal dere holde møte med en viktig kunde som dere ønsker å spandere middag og sightseeing på. Eller kanskje dere skal holde en konferanse for kolleger fra hele verden og har bruk for aktiviteter hvor dere lærer å kjenner hverandre bedre. Uansett hva dere ønsker, kan vi arrangere hele pakken. Vi ordner møter og konferanser i inspirerende omgivelser både i Norge og i utlandet, for både små og store grupper.

Globalt nettverk og personlig service

Alle møter og konferanser planlegges i samarbeid med deg. Vi lytter til dine ønsker og trekker inn vår erfaring for å finne en kreativ løsning som passer dere. Vi har et nært samarbeid med våre 18 europeiske kontorer, og et bredt nettverk av dyktige partnere som sikrer at dere får et inspirerende og profesjonelt arrangement. Vi tar oss av alt det praktiske, så kan dere bruke deres energi for å få mest mulig ut av arrangementet.

 

Kontakt JTB Gruppereiser – første skritt på veien til en uforglemmelig opplevelse

JTB Gruppereiser | Tlf: 22 41 33 30 | Mail: info@jtbnorway.com