En av Spanias vakreste og grønneste metropoler!

Her er alt som hjertet kan begjære av skjønn arkitektur, kulturelle tilbud i overflod, fantastisk gastronomi og et ”Leben» dag og natt.

Forslag til aktiviteter:

  • Nyt den vakre arkitektur og de storslåtte bygninger fra fordums tid
  • Besøk et av de mange museer og gallerier, evt. det verdensberømte Prado Museum med sin enorme samling av malerier, skulpturell kunst, tegninger og mye annet.
  • Gå på byvandring, og slå deg ned på en av byens utallige «Plaza´s» (torg)
  • Bli med på en Walking-Tapas Tour med guide, hvor du både blir underholdt og spiser i det skjønne latiner-kvarter (La Latina). Her er en tapasbar eller vinbar på nesten hvert eneste gatehjørne. TIPS: Legg merke til hvor det ligger flest servietter på gulvet, dette er ensbetydende med at det er en meget populær bar og ikke et uttrykk for, at de ikke ønsker å gjøre rent!
  • Gå på shopping i et av de lekre stormagasiner bl.a. El Corte Ingles
  • Besøk byens største rekreative område, Buen Retiro Park, like ved Prado museet

Liker du fotball eller flamenco? Byen har ikke mindre enn 3 berømte fotballklubber og det sies, at den vakreste og mest originale flamenco oppføres i Madrid. Hvis du besøker byen på en søndag eller en helligdag er det berømte loppemarkedet EL RASTO verdt et besøk. Her er det opptil 3.500 boder, hvor de lokale tilbyr alt mellom himmel og jord, og det «prutes» om prisen – absolutt verdt en opplevelse! Åpent fra kl. 9-15.

Vil du høre mere om Madrid? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!