Kultur og aktiviteter

Bergen har alt: et rikt kulturliv både inne og ute i overveldende omgivelser.
Her finnes museet med en av verdens største samlinger av Edvard Munchs malerier og skisser, Kode 3. Bergen er også den verdensberømte komponisten Edvard Griegs hjem, som i dag er et museum, Troldhaugen. Bergen har fantastiske utendørsaktiviteter hele året – kajakkpadling i havnen, rafting, seiltur på fjorden, sykling, Segway-sightseeing, klatring, gåturer på «fjellet» og mange andre forskjellige former for teambuilding og friluftsaktiviteter både sommer og vinter.

Hold møter og store konferanser i Bergen

Grieghallen er Bergens største konferansesenter og tilbyr fleksible løsninger for store arrangementer, konferanser og møter. Samtidig er det en kjent konsertsal, som har vært brukt til det internasjonale Melodi Grand Prix og er hjemsted for både Bergen Filharmoniske Orkester og Bergen Nasjonale Opera. Vi har avtaler med mange av hotellene som ligger i Bergen, så dere kan trygt planlegge deres neste møte eller konferanse i Bergen.

Store matopplevelser

Bergen byr på mange middagsmuligheter.
Hold deres middagsarrangement i Haakons Hall, en av bygningene under Bergenhus Festningen. Her kan dere spise som Harry Potter ved langbord i flotte historiske omgivelser. Dere kan også spise på Cornelius, en av Norges beste fiskerestauranter, som ligger på en liten øy med fantastisk utsikt over fjord og fjell. Det går en ferge frem og tilbake til restauranten hver kveld. Dere kan også ta Fløibanen opp langs fjellet til dere ankommer Fløien på 320 meters høyde. Her ligger Fløien Folkerestaurant, en gourmetrestaurant inspirert av det norske folkekjøkkenet. Restauranten har en kapasitet opp til 200 gjester med vakker utsikt over byen.

Vil du høre mer om Bergen? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.