Dra bort fra vinterkulde og mørke med en weekendtur til Dubai!

Det er nærmere og billigere enn du tror…

Været i Dubai er deilig for oss nordmenn i vintermånedene, særlig fra november til april, hvor temperaturen ligger mellom 23 og 30 grader og man er nesten 100% sikker på å få sol på dagen.

Dubai er den mest befolkede byen i de Forente Arabiske Emirater, og er et veldig kontrastfylt sted. Fra å være ørkenstat med stammefolk, er byen i dag et av de store finanssentre i Midtøsten. Her blir det bygget et bygg mer fantastisk enn det andre, tenk bare på verdens høyeste bygning, det 829 meter høye Burj Khalifa, Dubai Mall med sine 1200 butikker og ikke minst verdens første, og eneste, 7-stjerners hotell, Burj Al-Arab.

Her ligger den kunstige øyen formet som en palme, Palm Jumeirah, og rett i nærheten det fantastiske hotellresortet Atlantis med badeland, stort akvarium og delfin-lagune.

Det er mange muligheter for teambuilding i Dubai

Vannaktiviteter, elvecruise med middag, ørkensafari og ørkenrally, for å nevne noen. Dere kan også nyte en drink og utsikten fra 122.-etasje i Burj Khalifa, besøke de fantastiske kjøpesentrene, innendørs skisenter eller Dubai Gold Souk, som er som et sesam-lukk-deg-opp-skattekammer av gull.

Dra på en langhelg med firmaet, foreninger eller venner til den arabiske ørkenstaten. Nettopp nå har vi særlig gode priser på gruppereiser til Dubai!

Kontakt oss med deres ønsker så skreddersyr vi et uforpliktende tilbud. Gruppereisen starter her!