Vi er eksperter på gruppereiser

Ler mer om gruppereiser her

Dublin_St-Patrick©VisitDublin

Skal du på gruppereise?

  • Skal ditt firma på gruppereise og har du fått oppgaven å planlegge det hele – fra fly og overnatting til daglige aktiviteter?
  • Skal du reise på konferanse med kollegaer, på kurs eller messe i utlandet, og du står på bar bakke med å finne hotellet?
  • Er du med i en klubb eller forening som skal på en felles reise i forbindelse med et arrangement i utlandet?
  • Er din familie eller venner i gang med å planlegge en ferie til fjerne himmelstrøk – eller bare til Stockholm?
  • Mangler du inspirasjon til spennende teambuilding eller sightseeing i forbindelse med en gruppereise?

La oss hjelpe deg! Vi er et profesjonelt team av eksperter, som utelukkende sitter med gruppereiser, vi har et globalt nettverk i ryggen, og gir deg alltid personlig service!

 

Gruppereiser er annerledes enn andre reiser

Her hos JTB Gruppereiser vet vi at gruppereiser er noe helt spesielt. Vi  arbeider utelukkende med grupper på 10 personer eller flere, og vi kjenner bransjen inn og ut.

Det er spesielle krav når det gjelder gruppereiser: hotellene, restaurantene og flyene skal ha en viss kapasitet. Alle reisende skal ha en god individuell opplevelse, samtidig som at alt skal klaffe for gruppen som en helhet.

Det krever mye arbeid for å sørge for at alle elementene blir riktig, så dere får den perfekte gruppereise. Unngå stresset – overlat arbeidet til oss, og vi lover å gjøre alt for å gi dere den beste opplevelsen fra start til slutt.

De tre nøkkelordene når det gjelder gruppereiser

Når det kommer til gruppereiser er det tre ting som er viktigere enn noe annet. Det er kunnskapen, kreativiteten og planleggingen.

Vår viten om gruppereiser er enestående. Vi har over mange års erfaring med å arrangere gruppereiser over hele verden og til alles behov, og vi gjør ikke noe annet.

Vår kreativitet er stor. Vi elsker selv å reise og har et globalt nettverk som gjør at vi kan gi deg et spennende forslag til destinasjoner, aktiviteter og hoteller, som passer akkurat dere.

Vår planlegging er grundig. Vi tilrettelegger deres tur ned til den minste detalj, slik at du får ro og kan nyte reisen.

Samtidig vet vi at i den virkelige verden er tingene aldri perfekte. Når du booker gjennom JTB Gruppereiser får du garanti for hjelp og assistanse dersom uhellet er ute eller noe går galt.

 

Vi er JTB Gruppereiser

Her på JTB Gruppereiser vet vi at det er alle de små detaljene som skaper den perfekte gruppereise.

Når du kontakter oss, går vi sammen gjennom dine ønsker. Vi ber om budjett, tidsramme, særlig behov og ønsker, så vi sammen kan skreddersy den ideelle gruppereise til akkurat dere.

Kanskje har dere et stramt budsjett og vil heller bo litt billigere enn å bruke penger på hotellet. Kanskje er tiden det viktigste, og dere vil heller betale ekstra for et sentralt beliggende hotell og transport i egen buss.

Hva enn deres behov og ønsker er, har vi erfaringen og nettverket til å hjelpe dere til å finne den beste løsningen. Og vi er også flinke til å spørre om de små detaljene, som du selv kanskje ikke har tenkt over. Vi vet nemlig hva som er viktig å ta med i planleggingen.

På denne måten er vi med hele veien. Vi undersøker alle muligheter så du kan alltid være sikker på at du får den beste, billigste og enkleste reisen skreddersydd din gruppe.

Samtidig gir vi støtte, råd og veiledning hele veien igjennom, slik at du får den beste opplevelsen fra du starter planleggingen og helt til du lander i Norge igjen.

 

Alltid personlig tilrettelagte gruppereiser

Hos JTB Gruppereiser kan du få hjelp med hele pakken, fra du står på flyet til du lander igjen. Vi kan hjelpe til med flyplasstransfer, hotell, lokal guide, møtelokale, aktiviteter, teambuilding, billetter, restauranter og sightseeing.

Vi kan også hjelpe til med de små enkle brikkene som du mangler for at puslespillet går opp.

Valget er helt opp til deg.

Det viktigste for oss er at vi alltid yter personlig service fra start til slutt. Vi lytter til deg hele veien, og er alltid tilgjengelige med et beroligende svar eller et godt råd.

 

Gruppereiser til hele verden – og alltid på norsk

Vårt kontor i Oslo består av et erfarent team. Når du bestiller en gruppereise med oss får du tildelt din personlige kontaktperson som har ansvaret for din reise. Skulle din personlige medarbeider ikke være til stede kan du alltid få hjelp av en kollega, som raskt kan sette seg inn i din sak – og alltid fra vårt norske kontor.

Vi er en del av reisebyrået JTB, som er verdens 6. største reisebyrå med 358 kontorer i hele verden. Det betyr at vi har et stort lokalt nettverk rundt om i verden, som vi kan bruke for å optimalisere din reiseopplevelse. Det gir deg også sikkerheten ved et stort, globalt og sterkt firma.

Samtidig er servicen alltid lokal. Vi setter vår ære i å skape de beste gruppereisene til norkse kunder.

Vi gleder oss til å hjelpe deg.

 

Kontakt JTB Gruppereiser – første skritt på veien til en uforglemmelig opplevelse

JTB Gruppereiser | Tlf: 22 41 33 30 | Mail: info@jtbnorway.com