Firmatur med JTB gruppereiser

La oss arrangere din neste firmatur

Norway_Jostedalsbreen
Neste gang du skal planlegge en gruppereise for ditt firma, så ta en prat med oss. I flere tiår har vi sendt firmaer fra hele Norge av sted rundt i verden, og vi hjelper også gjerne deg. Vi spesialiserer oss i mindre og mellomstore virksomheter, og tilbyr personlig service med individuelle løsninger og sans for detalj. Hvis du er interessert i å høre mer om hva vi kan gjøre for ditt firma og firmatur, så ring oss eller send en mail. Vi er alltid glade for å ta en uforpliktende samtale – gratis, selvfølgelig!

 

En pris du kan stole på

Når du reiser med JTB Gruppereiser er alt dette inkludert i prisen:

 • Din personlige kontaktperson gjennom hele forløpet.
 • Profesjonell planlegging av reisen
 • Ekspertise innenfor konferanser, insentiver, studiereise, teambuilding og møter
 • Rådgivning fra våres eksperter hele veien gjennom firmaturen.
 • Inspirasjon og nytenkning til programmet
 • Et individuelt tilrettelagt tilbud, basert på den beste prisen blant mange tilbydere
 • Prisgaranti på tilbudet
 • Senere bindingstid for betaling, navn og antall reisene enn ved om du booker selv
 • Større fleksibilitet ved endringer enn ved om du booker selv
 • Dekning gjennom Reisegarantifondet (ved minimum to deler (f.eks fly og hotell) booket gjennom oss)
 • Oversikt over alle detaljene og logistikken på hele turen
 • Utarbeidelse av et detaljert program med viktig informasjon om destinasjonen
 • Lokal kontakt, dersom det oppstår problemer under reisen
 • Særlig ekspertise på reise til Japan

På denne siden kan du lese mer om hva vi gjør når vi planlegger firmaturer for grupper

 

Personlig service og rådgivning

Vår spesialitet er firmaturer for små og mellomstore virksomheter. Har du en gruppe på 10 eller flere som skal på reise i Europa eller Japan, så kontakt oss. Fra den innledende samtalen til dere er tilbake fra reisen, har dere den samme kontaktpersonen som kjenner deres gruppe ut og inn. Vi legger stor vekt på den personlige servicen. Det er den våre kunder setter pris på, og det er den som gjør at de kommer tilbake til oss år etter år.

 

Profesjonell planlegging av din reise fra start til slutt

Når vi planlegger din firmatur starter vi med en samtale med deg. Ut i fra deres budsjett, tidsramme og forventninger skreddersyr vi reisen i løpende dialog. Dersom du har en spesifikk ide om hva dere ønsker, kan vi finne det beste tilbudet, som omfatter ditt ønske med den beste komforten og til den beste prisen. Ønsker du inspirasjon eller mer hjelp til logistikken, klarer vi det også. Vi kan holde oss til det helt grunnleggende, som f.eks. fly og hotell, men vi kan også skreddersy en total reisepakke med lokal transport, sightseeing, teambuilding, møtelokaler, middager og undeholdning – det er helt opp til dere.

 

Konferanser, insentiver, studiereiser, teambuilding og møter

Det er mange grunner til å dra på firmatur. Her er noen eksempler:

 • Å få felles opplevelser styrker teamets samarbeid.
 • Å møte kolleger i andre land til et viktig møte
 • Å delta i en spennende konferanse, gir ny innsikt og viktige kontakter
 • Å belønne medarbeidere med en insentivreise
 • Å dra på en studietur for å få ny faglig inspirasjon.

Om det er en konferanse dere skal til, en belønningsreise for deres dyktige medarbeidere, en studietur eller det årlige julebordet – vi kan ordne det hele! Vi har ekspertide og erfaring med alle former for firmaturer, og hjelper deg gjerne, uansett innhold.

 

Overlat ansvaret til oss – bruk din energi på det viktige

Uansett hva som er målet med firmaturen, har det nok ikke noe å gjøre med å bruke timer på planlegging og bekymring. Men hvis du selv arrangerer turen er det ofte det du ender med å bruke energien din på. Vi har ekspertise i å arrangere gruppereiser. Overlat planleggingen til oss, så har du overskudd til det som er hensikten med reisen – ikke bruk energien din på bekymring og stress.

 

Inspirasjon til de store reiseopplevelsene

Vi tar alltids utgangspunkt i deres ønsker, når vi tilrettelegger et program. Kanskje dere vil ha et klassisk program med alle høydepunktene på destinasjonen. Eller kanskje dere skal på en firmatur til et populært sted i Europa og vil oppleve noe nytt. Hvis dere for eksempel skal til Berlin, kan dere nok regne med at de fleste ansatte allerede har sett Brandenburger Tor – så hvorfor ikke prøve noe annet? Vi kan anbefale annerledes og rare opplevelser, slik at alle får en ny og interessant opplevelse – også de som har vært der før.

 

Et nøye tilrettelagt tilbud med prisgaranti

Ofte er de billige prisene på fly og hotell, som du kan finne på nett, ikke tilgjengelig for grupper over en viss størrelse. Når du kontakter oss kan vi raskt gi deg en indikasjon på hva en reise vil komme til å koste, basert på deres ønsker. Merk at dette ikke er et prisløfte, men det generelle prisnivået på det tidspunktet vi undersøker prisen og reisen. Når vi sammen med deg har bestemt oss for et program, sjekker vi med flere underleverandører for å finne både den billigste prisen og den beste komforten. Vi kjenner flyselskapene og hotellene, og vi vet hvor og når en rute eller et rom er verdt de ekstre 100 kronene – og hvor og når det ikke er det. Når vi har funnet den beste prisen og servicen utarbeider vi et konkret tilbud med prisgaranti som du og din gruppe eller firma kan ta stilling til. Vanligvis har dere rundt et par uker innen depositum eller betalingen faller – det avhenger alltid av betingelser hos våres underleverandører eller hvor nært avreise det er.

 

Større fleksibilitet enn ved online booking

Ved online booking av fly må man normalt binde seg til antall reisende og deres navn med en gang – og kan ikke endre noe. Vi har vanligvis en bedre fleksibilitet som gjør at vi først har bruk for endelig binding med antall reisende og navn senere i forløpet. Fordi vi i mange år har bygget opp et godt samarbeid med flyselskap og hoteller og andre leverandører i hele verden, har vi også ofte litt større fleksibilitet, dersom det forekommer endringer i programmet. Vi kan ikke love noe, men vi vil alltid gjøre vårt beste for å tilpasse programmet til de endringene som ofte oppstår når man reiser i en stor gruppe.

 

Sikring gjennom Reisegarantifondet

Så lenge dere bestiller minst to deler, f.eks. fly og hotell, gjennom oss har dere trygghet i å vite at dere er sikret gjennom Reisegarantifondet, i tilfelle noe går galt.

 

Man kan raskt glemme noe – vi har det store overblikket

En gruppereise byr på utfordringer og det kan raskt bli veldig kompliert hvis det er snakk om en reise som kombinerer både fly, hotell, utflukter og lokal transport. Vi holder styr på alle trådene bak kulissen og har også det store overblikker, slik at det plutselig ikke er noe som glipper. Det er også vår erfaring at det ofte skjer endringer underveis – kanskje kommer et par deltakere med et senere fly eller drar tidligere, Eller kanskje blir en eller to partnere med og skal ha et annet hotellrom og blir litt lenger. Så er det han med skalldyrallergi, og hun som er vegitarianer – og dette skal alle restaurantene vite. Og så var det den i sisteliten sightseeingen som ble lagt inn i programmet. Vil vi nå middagen? Vi holder styr på alt og tar ansvar for at programmet holder slik at det blir rikelig med tid til alt.

 

Detaljert program og guide til reisen

Innen dere reiser vil dere få et detaljert program med alle detaljene til firmaturen samt den viktigste informasjonen om destinasjonen.

 

Lokal kontakt på destinasjonen

Vi har et globalt nettberk, og dere vil alltid få en lokal kontaktperson som dere kan få tak i dersom dere blir rammet av et uhell eller får bruk for hjelp lokalt. Dessuten kan dere selvfølgelig alltid ringe oss.

 

Firmaturer til Japan er vår spesialitet

Utover firmaturer til hele Europa arrangerer vi hvert år flere firmaturer til Japan. Vi er en del av JTB Norway, som også omfatter Japanspesialiste, Norges ledende reisebyrå for reiser til Japan. Våres medarbeidere har stor erfaring med Japan. Vi kjenner landet og de tingene man skal være særlig oppmerksom på når man reiser til denne fantastiske, men også veldig annerledes kulturen. Vi har lokale samarbeidspartnere i hele landet, som er behjelpelige med planlegging og støtte på turen. Vi kan arrangere lokale guider og assistenter på turen.

 

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om din neste gruppereise!

JTB Gruppereiser | Tlf: 22 41 33 30 | Mail: info@jtbnorway.com